Galerija

Svoju ljubav prema mehanici i automobilima osnivač preduzeća Auto servis Đene, Zdenko Milanković, još poznat i kao Đene,  počeo je ispoljavati još davne 1973. godine kada se po prvi put zaposlio u struci u tada na daleko čuvenom i poznatom preduzeću Autoservis Centar.  Radeći u istom uz vrhunske mehaničare, sticao je znanje i vještine za kvalitetnog automehaničara koji odgovorno pristupa svom poslu.  1986. godine život ga nosi u Novu Gradišku gdje se zapošljava u jednom porodičnom autoservisu i tu nastavlja svoje usavršavanje. Uvidjevši njegove sposobnosti,  vlasnik ga ubrzo po dolasku u servis unapređuje u rukovodioca servisa, a radeći na mjestu rukovodioca nekoliko godina, Zdenko se sa veliki iskustvom i znanjem odlučuje na osnivanje vlastitog autoservisa.

Počeci su bili vrlo skormni u maloj garaži sa auto dizalicom i potrebnim alatom, ali sa velikim elanom, voljom i željom da bude svoj u svome otvorio je svoju mehaničarsku radnju. Kvalitetnim radom ubrzo stiče reputaciju dobrog majstora koji uživa povjerenje sve većeg broja zadovoljnih klijenata, a posebno ljubitelja BMW vozila. S obzirom, da je i sam osnivač veliki ljubitelj BMW vozila, na temeljima te ljubavi preduzeće je usmjerilo i izgradilo svoju dalju specijalizaciju za servisiranje i opravljanje vozila marke BMW. Potreba za širenjem posla dovodi i do izgradnje savremeno opremljenog poslovnog objekta, koji 2003. godine započinje sa radom i tako mala mehaničarska radnja prerasta u ozbiljno porodično preduzeće.

Danas sa iskustvom od preko četiri decenije poslovanja u branši, Auto servis Đene  nastavlja se i dalje usavršavati, prateći trendove automobilske industrije i ulaganjem, kako u nabavku savremenih test aparata, tako i u usavršavanje i edukaciju zaposlenih. Spremnost i volja za stalnim učenjem i usavršavanjem, te izvanredna praktična primjena naučenog, koje naši zaposleni iskazuju čini nas vrlo ponosnim na njih, što poslovanje sa apekta svaki kvar je rješiv kvar  čini mogućim.  Svoj asortiman usluga sa specijalizovanog servisiranja vozila marke BMW, preduzeće 2005. godine proširuje na zastupništvo i servisiranje vozila marke SsangYong.  Auto servis je i dalje u potpunom vlasništvu porodice Milanković.

Putem kvalitetne usluge i rada nastaviti ćemo i dalje. Mi volimo izazove, a ispunjavanju zahtjeva klijenata pristupamo sa naročitim zadovoljstvom, što nam sve ove godine i omogućava da nastavimo našu tradiciju uspješnog poslovanja.